Teamet

Kenneth1.JPG

Mobil: 26 52 66 00

kenneth@kennethbalfelt.org

skype: kennethbalfelt

Kenneth A. Balfelt

billedkunstner

Kenneth A. Balfelt er billedkunstner og drevet af et stærkt socialt engagement og en stor interesse for byudvikling. Kenneth er en flittig foredragsholder og brænder for at udvikle byer og mennesker med metodeudvikling, inddragelsesværktøjer og tværfaglighed.  

Kenneth har dyb erfaring med at inddrage og arbejde med ressourcerne hos socialt udsatte mennesker.

 

Kenneths udgangspunkt er altid den konkrete kontekst og de konkrete mennesker, som han møder. Respekten for det enkelte menneske og dets værdighed er til enhver tid både udgangspunkt og mål for projekterne. Som kunstner arbejder han altid med at retænke, dekonstruere, forske og udvikle nye løsninger. De mest succesfulde projekter og processer er dem, der forandrer forhold strukturelt, praktisk og politisk. Derfor formidler vi viden, metoder og værktøjer til andre praktikere i bøger, publikationer og film.  

 

Kenneth deltager jævnligt i følgegrupper og advisory boards fx om udviklingen af Nordhavnen i København, Bording, Køge Søndre Havn og Sydhavnen i Århus. 

BA Fine Art og MA Art History fra Goldsmiths College i London og HD (Afsætning) fra CBS.

 

Læs mere om Kenneth Balfelts kunst her

Bibliografi 

IMG_8949.jpg

Gitte Skarsholm

social byudvikler

Gitte har 5 års erfaring med det boligsociale område i Storkøbenhavn og har lavet projekter for både BO-VEST, Vibo, Boligforeningen 3B og Rambøll.

 

Senest har hun arbejdet som boligsocial medarbejder i Urbanplanen – med fokus på udsatte unge, beskæftigelse og byrumsdesign.

Med sin skæve profil har Gitte specialiseret sig i sanselighed, health design, marginali-serede grupper og legende etisk byudvikling.

Desuden har hun arbejdet frivilligt med hjemløse i Kbh gennem flere år.

Kandidat i Landskabsarkitektur fra Københavns Universitet og bachelor i Performance Design og Geografi fra Roskilde Universitet.

Mobil: 25 14 68 82

E-mail: gitte@kennethbalfelt.org

laurits.jpg

Laurits Adam Monty

Byplanlægger

Laurits læser kandidaten Sustainable Cities fra Aalborg Universitet i København, hvorfra han har praktisk erfaring med borgerinddragelse og afholdelse af workshops. 

Tidligere har han studeret på Fotoskolen Fatamorgana og taget et grundforløb som møbelsnedker fra Københavns Tekniske Skole.

 

Hans tilgang til byplanlægning bygger derfor på et socialt, kunstnerisk/visuelt og praktisk fundament.

Bachelor i By-, Energi-, og Miljøplanlægning fra Aalborg Universitet, København.

Mobil: 30 22 03 17

E-mail: laurits@kennethbalfelt.org

Laura Bach Vilsgaard.JPG

Laura Bach Vilagaard
Projektleder

Laura har en kandidat i Socialvidenskab og Performance Design og har arbejdet i spændingsfeltet mellem kunst og social forandring i mange år.

 

Hun har arbejdet akademisk med livsovergange som fænomen og er optaget af hvordan vi som samfund og individ gennemlever store forandringer og kriser.

 

Laura er dygtig til at møde mennesker, der står et sårbart sted i livet og har lavet dokumentarfilm og podcasts, der er centrerede om personlige fortællinger med bl.a. sårbare mødre og mennesker på flugt.

 

Laura har tidligere været medstifter og en ledende drivkraft bag etableringen af to digitale platforme ved navn Other-Story.org og Jegermor.dk, hun har desuden arbejdet som projektleder på Aarhus Filmværksted, Gellerup Filmværksted og hos C:NTACT.

 

Mobil: 50 91 34 56

E-mail: laura@kennethbalfelt.org

Samarbejdspartner - Saunahaven

Christina.jpeg

Christina Hyldgaard Nielsen
Mødefacilitator

Christina læser en kandidat i læring og forandringsprocesser, ved Aalborg Universitet, med en stor teoretisk forståelse for organisatoriske forandringer og en facilitering heraf.

 

Christina er særligt optaget af det psykiske arbejdsmiljø, samt bæredygtige forandringsprocesser. 

 

Tidligere har Christina erhvervserfaring fra blandt andet socialpsykiatrien og uledsagede flygtninges individuelle udvikling og trivsel. 

Mobil: 61 72 97 35‬

E-mail: christina@kennethbalfelt.org

Michelle.jpeg

Michelle Ibsen
Mødefacilitator

Michelle har læst en bachelor i Sociologi, fra Aalborg Universitet. Gennem denne bachelor har hun tilegnet sig viden og færdigheder indenfor samspillet mellem individ og samfund. 

 

Hun er på nuværende tidspunkt i gang med en kandidat i Læring og forandringsprocesser, fra Aalborg Universitet, hvoraf hun skabt en indsigt i organisatoriske processer indenfor læring, udvikling og evaluering. 

 

Michelle er særligt optaget af samfundet og det sociale der udspiller sig heri, med et særligt fokus på trivsel og det psykiske arbejdsmiljø i en organisatorisk kontekst. 

Mobil: 31 24 74 51‬

E-mail: michelle@kennethbalfelt.org

Projekttilknyttet

iben 7.10.2020.jpg

Iben Schlanbusch

arkitekt MAA

Iben har arbejdet som arkitekt hos Schmidt, Hammer og Lassen, Nova 5 Arkitekter, Arkitektfirmaet Erik Brandt Dam, C. F. Møllers Tegnestue, Tegnestuen Vandkunsten, Lenager Group og som selvstændig med tegnestuen B19.

Hun er desuden byggeøkonom og igang med en master i socialt entreprenørskab på RUC. 

 

Mobil: 22 82 01 66‬

E-mail: iben@kennethbalfelt.org

ARDs (Art Research Dialogue) bestyrelse

Kenneth Balfelt Team og Niger fængselsprojekt opererer i regi af foreningen ARD. 

Foreningens formål er at udvikle samfundet på en kunstneriske platform. 

I bestyrelsen sidder: 

- Kenneth A. Balfelt, formand, billedkunstner, mobil: 26 52 66 00, kennethbalfelt@a-r-d.org

- Gitte Skarsholm, social byudvikler, mobil: 25 14 68 82, gitte@kennethbalfelt.org

- Laurits Adam Monty, byplanlægger, mobil: 30 22 03 17, laurits@kennethbalfelt.org

- Iben Schlanbusch, arkitekt MAA, mobil: 22 82 01 66‬, iben@kennethbalfelt.org