top of page

Teamet

Kenneth Balfelt (1).jpeg

Mobil: 26 52 66 00

kenneth@kennethbalfelt.org

skype: kennethbalfelt

Kenneth A. Balfelt

billedkunstner

Kenneth A. Balfelt er billedkunstner og drevet af et stærkt socialt engagement og en stor interesse for byudvikling. Kenneth er en flittig foredragsholder og brænder for at udvikle byer og mennesker med metodeudvikling, inddragelsesværktøjer og tværfaglighed.  

Kenneth har dyb erfaring med at inddrage og arbejde med ressourcerne hos socialt udsatte mennesker.

 

Kenneths udgangspunkt er altid den konkrete kontekst og de konkrete mennesker, som han møder. Respekten for det enkelte menneske og dets værdighed er til enhver tid både udgangspunkt og mål for projekterne. Som kunstner arbejder han altid med at retænke, dekonstruere, forske og udvikle nye løsninger. De mest succesfulde projekter og processer er dem, der forandrer forhold strukturelt, praktisk og politisk. Derfor formidler vi viden, metoder og værktøjer til andre praktikere i bøger, publikationer og film.  

 

Kenneth deltager jævnligt i følgegrupper og advisory boards fx om udviklingen af Nordhavnen i København, Bording, Køge Søndre Havn, Jernbanebyen og Sydhavnen i Århus. 

BA Fine Art og MA Art History fra Goldsmiths College i London og HD (Afsætning) fra CBS.

 

Læs mere om Kenneth Balfelts kunst her

Bibliografi 

Partnerskab

Johan_edited.jpg

Johan August
Billedkunstner

Kenneth Balfelt Team har et længerevarende kunstnerisk partnerskab med Johan August om forebyggelse af stress, mentalt udviklende byrum og udviklingen af Maria Kirkeplads. 

Kenneth Balfelt og Johan August har siden 2017 arbejdet som kunstnerisk duo.

Johan August har i 30 år som kunstner og kulturproducent skabt værker og projekter indenfor fotografi, teater, installation, film, digitale medier og arkitektur med bl.a. udviklingen af Danmarks første svanemærkede typehuse.

Uddannet på Det kgl. Danske musikkonservatorium, Kaospiloterne og har en BA i IT og Kommunikation, Københavns Universitet.

Kenneth Balfelt Team // Johan August har senest udstillet på Kunsten i Aalborg, Kunsthal Charlottenborg og i Maria Projektet. 

Mobil: 26 28 41 24‬

E-mail: johan@johanaugust.org

Projekttilknyttede

iben 7.10.2020.jpg

Iben Schlanbusch

arkitekt MAA

Laura Bach Vilsgaard.JPG

Laura Bach Vilagaard
Projektleder

hl220915.jpg

Hanna Lockner

Socialantropolog

Projekt: 

Opholdssted til friluftsfolket

Roskilde Ring Park

for Roskilde Kommune

Iben har arbejdet som arkitekt hos Schmidt, Hammer og Lassen, Nova 5 Arkitekter, Arkitektfirmaet Erik Brandt Dam, C. F. Møllers Tegnestue, Tegnestuen Vandkunsten, Lenager Group, som selvstændig med tegnestuen B19 og nu tilknyttet Hele Landet - Sociale Arkitekter.

Hun er desuden byggeøkonom og igang med en master i socialt entreprenørskab på RUC. 

 

Mobil: 22 82 01 66‬

E-mail: iben@kennethbalfelt.org

Projekt: 

Nye veje til inddragelse og forståelse af vores borgere

for Guldborgsund Kommune

Laura har en kandidat i Socialvidenskab og Performance Design og har arbejdet i spændingsfeltet mellem kunst og social forandring i mange år.

 

Hun har arbejdet akademisk med livsovergange som fænomen og er optaget af hvordan vi som samfund og individ gennemlever store forandringer og kriser.

 

Laura er dygtig til at møde mennesker, der står et sårbart sted i livet og har lavet dokumentarfilm og podcasts, der er centrerede om personlige fortællinger med bl.a. sårbare mødre og mennesker på flugt.

 

Laura har tidligere været medstifter og en ledende drivkraft bag etableringen af to digitale platforme ved navn Other-Story.org og Jegermor.dk, hun har desuden arbejdet som projektleder på Aarhus Filmværksted, Gellerup Filmværksted og hos C:NTACT.

 

Mobil: 50 91 34 56

E-mail: laura@kennethbalfelt.org

Projekt:

Konstnärlig förstudie:

Nya Rosenlundsbadet

for Jönköping Kommune, Sverige

 

Hanna er antropolog med speciale i sociale aspekter af byudvikling og kunst i offentlige rum. Hun har erfaring med feltarbejde i Bali, New York og Stockholm hvor hun gennemførte interviews, observationer og studerede den socio-politiske kontekst. 

 

Hanna har en master i antropologi og offentlig kunst fra Stockholms Universitet. Hun har også studerede praktisk kunst vid Konstskolan i Stockholm.

 

Mobil: +46 76-813 16 23‬

E-mail: hanna@studioavanac.se

ARDs (Art Research Dialogue) bestyrelse

Kenneth Balfelt Team og Niger fængselsprojekt opererer i regi af foreningen ARD. 

Foreningens formål er at udvikle samfundet på en kunstneriske platform. 

I bestyrelsen sidder: 

- Kenneth A. Balfelt, formand, billedkunstner, mobil: 26 52 66 00, kennethbalfelt@a-r-d.org

- Gitte Skarsholm, social byudvikler, mobil: 25 14 68 82, gitte@kennethbalfelt.org

- Laurits Adam Monty, byplanlægger, mobil: 30 22 03 17, laurits@kennethbalfelt.org

- Iben Schlanbusch, arkitekt MAA, mobil: 22 82 01 66‬, iben@kennethbalfelt.org

bottom of page