Teamet

Kenneth1.JPG

Mobil: 26 52 66 00

kenneth@kennethbalfelt.org

skype: kennethbalfelt

Kenneth A. Balfelt

billedkunstner

Kenneth A. Balfelt er billedkunstner og drevet af et stærkt socialt engagement og en stor interesse for byudvikling. Kenneth er en flittig foredragsholder og brænder for at udvikle byer og mennesker med metodeudvikling, inddragelsesværktøjer og tværfaglighed.  

Kenneth har dyb erfaring med at inddrage og arbejde med ressourcerne hos socialt udsatte mennesker.

 

Kenneths udgangspunkt er altid den konkrete kontekst og de konkrete mennesker, som han møder. Respekten for det enkelte menneske og dets værdighed er til enhver tid både udgangspunkt og mål for projekterne. Som kunstner arbejder han altid med at retænke, dekonstruere, forske og udvikle nye løsninger. De mest succesfulde projekter og processer er dem, der forandrer forhold strukturelt, praktisk og politisk. Derfor formidler vi viden, metoder og værktøjer til andre praktikere i bøger, publikationer og film.  

 

Kenneth deltager jævnligt i følgegrupper og advisory boards fx om udviklingen af Nordhavnen i København, Bording, Køge Søndre Havn og Sydhavnen i Århus. 

BA Fine Art og MA Art History fra Goldsmiths College i London og HD (Afsætning) fra CBS.

 

Læs mere om Kenneth Balfelts kunst her

Bibliografi 

IMG_8949.jpg

Gitte Skarsholm
Social byudvikler

Gitte har 5 års erfaring med det boligsociale område i Storkøbenhavn og har lavet projekter for både BO-VEST, Vibo, Boligforeningen 3B og Rambøll.

 

Senest har hun arbejdet som boligsocial medarbejder i Urbanplanen – med fokus på udsatte unge, beskæftigelse og byrumsdesign.

Med sin skæve profil har Gitte specialiseret sig i sanselighed, health design, marginali-serede grupper og legende etisk byudvikling.

Desuden har hun arbejdet frivilligt med hjemløse i Kbh gennem flere år.

Kandidat i Landskabsarkitektur fra Københavns Universitet og bachelor i Performance Design og Geografi fra Roskilde Universitet.

Mobil: 25 14 68 82

E-mail: gitte@kennethbalfelt.org

Hege_edited.jpg

Hege Lindeberg
Projektleder

Hege er projektleder og kommunikatør med erfaring fra kulturbranchen og fra projekter i regi af Københavns Kommune. Hun har blandt andet arbejdet med grønne gårdhaver, med områdefornyelse og med formidling af pilotprojektet, Københavns Klimakarré.

 

Hege interesserer sig særligt for (grøn) byudvikling og byudvikling, hvor sociale mødesteder og menneskers liv og hverdag er i fokus. Når Hege arbejder med projekter, er det med en helhedsorienteret tilgang og med en stærk interesse for at udvikle projekter og løsninger sammen med andre.

 

Hege er god til at omsætte idéer til virkelighed og sørge for fremdrift i projekter. Og så har hun et skarpt øje for at overholde deadlines.

 

Kandidat i Moderne Kultur

Projektledelse (AU i ledelse)

Mobil: 25 67 22 13

E-mail: hege@kennethbalfelt.org

Laura Bach Vilsgaard.JPG

Laura Bach Vilagaard
Projektleder

Laura har en kandidat i Socialvidenskab og Performance Design og har arbejdet i spændingsfeltet mellem kunst og social forandring i mange år.

 

Hun har arbejdet akademisk med livsovergange som fænomen og er optaget af hvordan vi som samfund og individ gennemlever store forandringer og kriser.

 

Laura er dygtig til at møde mennesker, der står et sårbart sted i livet og har lavet dokumentarfilm og podcasts, der er centrerede om personlige fortællinger med bl.a. sårbare mødre og mennesker på flugt.

 

Laura har tidligere været medstifter og en ledende drivkraft bag etableringen af to digitale platforme ved navn Other-Story.org og Jegermor.dk, hun har desuden arbejdet som projektleder på Aarhus Filmværksted, Gellerup Filmværksted og hos C:NTACT.

 

Mobil: 50 91 34 56

E-mail: laura@kennethbalfelt.org

Projekttilknyttet

Adam.jpg

Adam Salamon
Kommunikationspraktikant

Adam har en kandidat i Moderne kultur og Kulturformidling fra Københavns Universitet, hvor hans primære fokus var på Museumsformidling. Det mundede ud i et speciale om digital museumsformidling, som undersøgte digitale formidlingsprodukter i spændet mellem deltagelse, autoritet og museumssyn.   

Adam har desuden viden og erfaring med målgruppebaseret kulturformidling og har udarbejdet nyhedsbreve, pressemeddelelser, tekster og artikler, blandt andet som praktikant i Slots- og Kulturstyrelsen og som frivillig skribent.   

Mobil: 60 65 37 33‬

E-mail: adam@kennethbalfelt.org

iben 7.10.2020.jpg

Iben Schlanbusch

arkitekt MAA

Iben har arbejdet som arkitekt hos Schmidt, Hammer og Lassen, Nova 5 Arkitekter, Arkitektfirmaet Erik Brandt Dam, C. F. Møllers Tegnestue, Tegnestuen Vandkunsten, Lenager Group og som selvstændig med tegnestuen B19.

Hun er desuden byggeøkonom og igang med en master i socialt entreprenørskab på RUC. 

 

Mobil: 22 82 01 66‬

E-mail: iben@kennethbalfelt.org

ARDs (Art Research Dialogue) bestyrelse

Kenneth Balfelt Team og Niger fængselsprojekt opererer i regi af foreningen ARD. 

Foreningens formål er at udvikle samfundet på en kunstneriske platform. 

I bestyrelsen sidder: 

- Kenneth A. Balfelt, formand, billedkunstner, mobil: 26 52 66 00, kennethbalfelt@a-r-d.org

- Gitte Skarsholm, social byudvikler, mobil: 25 14 68 82, gitte@kennethbalfelt.org

- Laurits Adam Monty, byplanlægger, mobil: 30 22 03 17, laurits@kennethbalfelt.org

- Iben Schlanbusch, arkitekt MAA, mobil: 22 82 01 66‬, iben@kennethbalfelt.org